torstai 30. lokakuuta 2014

Hanna Munter ja Logomo

Hanna Munter on Somerolainen  varsinais-suomen yrittäjien vara puheenjohtaja, jolle meidän piti suunnitella vaali kampanja kun hän haki Suomen yrittäjien varapuheenjohtajaksi ja hänet valittiinkin.
Me suunnittelimme hänelle pinssit, esitteet, t-paidat, kengät, ja facebook bannerin.

Meidän tiimin ideana oli käyttää maanläheisiä värejä ja käyttää kuvituksena esim. Someron kaunista luontoa..joten käytimme paljon vihreää. Paitaan ja pinssiin tuli Hanna Munter logo eli kirjaimet HM ja sen kanssa perus conssit. Tässä on meidän tiimimme planssi. Esitteeseen tuli taustalle Somerosta kuva ja Hanna Munterin kuva eteen..esitteessä käytimme myös vihreää paljon. Face bannerista tuli yksinkertaine ja ytimekäs.



Me suunnittelimme myös Logomossa järjestettyyn Yrittäjä gaalaan mm. pöytänumerot, servetit, koristeita, kirjaimia lavan eteen ja photo booth seinä. Meidän idea oli käyttää juhlavaa lilaa väriä, eli pöytä numeroita teimme lilan lehden muotoiset , koska nyt on syksy niin vaahteran lehti sopi meistä hyvin. Photo booth seinään suunnitttelimme vaalean lilan taustan ja peukkua näyttävät kädet ja teksti "me yrittäjät"....käytimme kaikessa lilaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti