sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Selfie seinä luonnokset

Sunnittelimme avoimet ovet päivään "selfie seinä" luonnoksia..ja niistä on tarkoitus  valita yksi suunnitelma joka toteutetaan. Avoimet ovat päivä järjestetään 8-9 päivä lokakuuta. Sinne on tervetulleita kaikki jotka haluaa tulla katsomaan ja tutustumaan Salon seudun ammattiopistoon.
Selfie seinän tarkoituksena on olla hauska ja esim. johonkin teemaan sopiva ja siinä saa ottaa selfie-kuvian esimerkiksi jonkun maskotin kanssa.
tässä on kolme luonnosta:


Tässä  on yksinkertainen ja synkkä aihe...hopea/harmaa tausta, luuranko joka seisoo lattialla,jonka kanssa voi ottaa selfien.. ja pinkki kattokruunu joka on ripustettu kattoon (eli ei maalattu seinään)  ja ruusuja jotka ovat maalattu seinään...Kaikissa luonnoksissa lukee #Visualisti.
Luonnos on tumma mutta tyylikäs ja visualistisesti kivan näköinen mielestäni.Tässä on iloinen aihe...aurinkoinen päivä, aurinko ja ruohoa on maalattu seinään... pupu maskottina jonka kanssa voi ottaa kuvia.( Eli joku menee maskotin sisälle.) ja kaksi lintu tunnusta joko maalattuna seinään tai sitten voisi ripustaa kattoon roikkumaan.Tässä on värikäs mutta yksinkertainen luonnos jossa on ruudukko maalattu seinään, eilaisilla väreillä..ja keskellä ylhäällä lukee #Visualisti ja tekstin molemmilla puolilla on kaksi perhosta.
Perhoset voisi ripustaa kattoon roikkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti