perjantai 12. joulukuuta 2014

tiger -myymälätila

Tiger on kaiken kaikkiaan todella värikäs ja houkuttelevan näköinen kauppa, tavaraa on paljon, mutta melkein kaikilla tuotteilla on oma paikka. Tuotteet ovat jaoteltu niin että esim. kosmetiikka tuotteet ovat omassa pöydässä ja elintarvikkeet omassa. Suurimmaksi osaksi myymälä on pullollaan pöytiä johon tuotteet on laitettu esille mutta myös seinät ovat värikkäitä tavaroista.

sisäänkäynti on tosi houkutteleva koska heti sisääntulossa on paljon tuotteita näytillä ja myymälän ulkopuolella on myös esillä tavaraa. Sisäänkäynti on tosi avara joten tilaa näyteikkunalle ei paljon ole mutta vähän. Tällä hetkellä näytillä on joulun uutuustavaraa.
Myymälässä ei ole melkein ollenkaan tyhjää seinätilaa eli seinillä ei ole esim. julisteita tai teippauksia. Valaistus on hyvä, mutta ei liian kirkas. Myymälässä on selkeät linjat ja reitit kävellä joita ympäröi pöydät joiden päällä on viinilaatikoita, joissa tuotteet ovat siististi esillä. Jos katson myymälää asiakkaan kannalta sanoisin että liikkeessä on paljon tavaraa mutta kaikki on selkeästi esillä ja visuaalinen ilme on kiva ja pirteä. Myymälätila on mielestäni juuri sopivan kokoinen, ei liian iso eikä liian iso ja hyvän muotoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti