maanantai 14. syyskuuta 2015

Habitare messut

 Sosiaalinen media
 Netissä on nostettu hyvin esille kuvien sekä tekstien avulla tapahtuman näyttävyys. Siellä oli paljon hienoja ja räikeitä sekä tyylikkäitä esillepanoja, huonekaluja ja muuta nähtävää. Messut olivat hyvin monipuoliset, siellä oli paljon erilaisia osastoja, jokaiselle riitti siis nähtävää. 


 Messuista on paljon kuvia eri nettisivuilla sekä Googlen kuvahaussa. Facebookissa Habitarella on oma sivu, josta löytyy markkinointia messuista. Instagram  on myös täynnä mitä kauniimpia ja erikoisempia kuvia Habitaren löydöistä. https://instagram.com/explore/tags/habitare/

Yksittäisistä blogeistakin löytyy postausta tapahtumasta.
Nämä kuvat ovat Soppaa ja sirkushuveja -blogista.
 
   Tässä on esillepano joka varmasti herättää huomiota. Se ei ole myyvä eikä sen varmaan ole  tarkoituskaan, mutta se tuo mielenkiintoisuutta ja inspiraatiota. 

 Tässä on käytetty hienosti materiaalia hyödyksi. Teos on jollain tavalla yksinkertainen, mutta siitä on saatu hieno ja vaikuttava.

 Huomasin että tämä teos nousi todella monen suosikiksi. Kuvia tästä löytyy kaikkialta somesta. Enkä kyllä yhtään ihmettele, Tässä on todella hauska idea. Katto tuo kivaa extraa ja tunnelmaa.

Tässäkin on kiva ja persoonallinen idea sekä toteutus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti