torstai 14. huhtikuuta 2016

Neljäs vko -Työssäoppiminen

 Neljäs viikko Prismassa sujui hyvin. Olin tällä kertaa tosi paljon vaate osastolla. Tein pari vaatepäätyä ja järjestelin uudestaan mm päähine hyllyn ja lasten vaatehyllyn. Ensin vaatteet otetaan tuonti laatikoista ja laitetaan henkarit, ellei niissä ole jo valmiina ja sen jälkeen laitetaan rekkiin ja kuljetetaan osastolle, missä ne viedään omille paikoilleen. Vaatteet laitetaan koko järjestyksessä ja samalla siivotaan osastolta tyhjät henkarit pois jne.
Tässä on pari kuvaa vaatteista, joita olen laittanut esille.


Tässä on pieni osa seinästä, joka oli tyhjillään, kunnes laitoin siihen uudet tolpat ja piikit ja siirsin siihen lasten ulkoiluvaatteet ja asusteet.
 Tässä päädyssä lasten ulkovaatteet olivat ennen, mutta oli aika laittaa pääty keväisempään uuteen uskoon, joten laitoin siihen tyttöjen ihania vaaleanpunaisia uutuuksia. Pääty on paras paikka uusille tuotteille, koska se on pääkäytävän varrella, joten tuotteet näkee ilman että menee erikseen lastenvaate osastolle.
Tässä seinässä oli paljon tyhjiä kohtia ja talvi pipoja ja huiveja, jotka hinnoittelin ja siirsin ale-koppaan. Sitten hain lisää piikkejä ja laitoin uudet lippikset, pipot ja kesä hatut esille. Niitä oli todella paljon, mutta onneksi sain kaikki mahtumaan. Tässä on naisten nahkakäsineitä, jotka järjestelin uudestaan seinälle.

myymälätila 1
#teippaukset
-Mm. lattiaan, seiniin tai ikkunaan voi laittaa teipit vaikka koristeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti