keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

NY -Uskalla yrittää

Lähdimme ny-yrityksemme, GraViSun kanssa tiistai aamulla Helsinkiin, Uskalla yrittää tapahtuman finaaliin. Ensin menimme kuuntelemaan Original Sokos hotel Presidenttiin kun meille luennoitiin tapahtumasta ja siihen liittyvistä asioista. Sitten ruokailimme ja lähdimme kamojemme kanssa Kamppiin, johon rakensimme messuosastomme. Messuilla oli paljon yrityksiä ja ohjelmaa, mm. Stubb oli puhumassa yrittäjyydestä. Messut meni hyvin, saimme mainontaa yrityksellemme ja mahdollisen asiakkaankin. Erotuimme hyvin muista messuosastoista räväkkäällä esille panollamme.


Messujen jälkeen lähdimme Pasilaan, suomen liikemiesten kauppaopistolle, jonne meidän oli tarkoitus majoittua. Veimme tavaramme sinne ja aika pian sen jälkeen oli ruokailu. Illemmalla lähdimme ratikalla ravintola Virgin Oiliin, jossa oli pientä iltapalaa, musiikkia, leikkejä ja Taivas+Helvetti tapahtuma. Ohjelman jälkeen palkittiin paras myyjä ja myyntipuhe. Sitten lähdimme takaisin kauppaopistolle ja valmistauduimme nukkumaan. 


Herätys oli klo 6.30 jonka jälkeen siivosimme luokkatilan tavaroistamme ja menimme aamupalalle. Sen jälkeen menimme juhlasaliin jossa oli Inspiration for two by Nordic business Forum luento. Sitä oli mielenkiintoista kuunnella. 
Sitten oli yritysesittelyt tuomareille plus muutamille muille yrityksille. Esitimme power point esityksen englanniksi ja se meni hyvin. Sitten aloimme valmistautua palkintojen jakoon. Sitten oli meillä oli tuomarien haastattelut, jonka jälkeen menimme kuvauttamaan itsemme ja menimme palkintojen jako juhla gaalaan. Siellä oli harmonikan soittaja ja ihmisiä puhumassa. Sitten jaettiin palkinnot ja lähdettiin kotiin. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti